N: Vsi strahovi, vsa naša čustva se izražajo na telesu. Telo beleži zgodovino naših čustev od spočetja. Ljudje lahko sebi lažejo vse življenje, telo pa vedno pove po pravici.

A: Pomembno je, da preživljamo čas z ljudmi, ki so nam všeč, so naši vzorniki. Če tega ne moremo vedno narediti v živo, pa naredimo prek medijev, videoposnetkov, knjig in člankov.

“Dva vrelca čiste, iskrene energije in modrosti. Ta ni prišla čez noč, ampak se je nabirala z življenjskimi preizkušnjami. Nežki Poljanšek so se z zimskimi olimpijskimi igrami 2014 uresničile srčne želje, biti nekoč na olimpijskih igrah. In verjetno si takrat ni predstavljala, da bo kot diplomirana fizioterapevtka in kranio-sakralna terapevtka Tine Maze še solastnica prenekaterih olimpijskih kolajn. Aleksander Šinigoj pa kot strokovnjak za NLP (nevrolingvistično programiranje) dobro ve, kje se skrivajo skrivnosti takega uspeha, naj bo športnega pa tudi osebnega, poslovnega ali tistega z zadetkom na lotu. Iskreno sta delila svoje znanje in … objeme.”

 

Več o tem pa lahko preberete TUKAJ!

Avtor članka: Mateja Janežič