Ker so prazniki tukaj in nas do novega leta loči le še nekaj tednov, smo se odločili, da tistim, ki še ne veste kaj kupiti prijateljem ali znancem, pomagamo s predlogi daril namenjenih produktivnežem.

 

Seznam daril, ki pomagajo pri doseganju višje produktivnosti

  1. Knjiga Getting Things Done, avtorja David-a Allen-a. Odlična za tiste, ki jim manjka malo organizacije, kot tudi tiste, ki si želijo svoj sistem dela še dodatno izboljšati. O GTD metodi pa lahko preberete tudi na našem portalu, TUKAJ.

gtd metoda produktivnosti

2. The 4-Hour Work Week, je prodajna uspešnica zelo produktivnega posameznika Tim-a Ferriss-a. Knjiga s katero se je začela naša pot spoznavanja metod doseganja ciljev in boljših rezultatov, primerna za “začetnike” na poslovni poti, kot tudi za tiste, ki se na poslovnih poteh kalijo že dalj časa.

tim ferriss, 4 hour work week, produktivnost, darila, produktivna darila

 

3. Planer je vedno dobra izbira, saj se produktivneži zavedamo pomembnosti pisanja seznamov. Izbirate lahko med žepnimi planerji, produktivnostnimi planerji in raznimi “sketch-up” planerji. Preberite kako uporabljati planer TUKAJ.

4. Poleg planerja, vedno potrebujemo tudi pisalo. Izberite nekaj preprostega, z dobro funkcionalnostjo. Fisher 400B Space Bullet Space Pen je pisalo, ki je po velikosti od vžigalnika daljše le za centimeter. S pritiskom (klikom), pa se raztegne na pisalo normalne velikosti.

 

pisalo, produktivnost

 

Poleg navedenih daril, pa morda še kaj iz našega seznama želja:

 

Za konec pa ne pozabite, da je družina najpomembnejša, ter da včasih vrednost in velikost daril ne pomeni ničesar. Čas, ki ga preživimo z bližnjimi je vreden več, kot vsa darila, ki smo jih ali prejeli ali podarili.

 

Pomagate lahko tudi na kakšen drug način. Postanite del Anine zvezdice in z donacijo hrane pomagajte otrokom in družinam, ki si ne morejo privoščiti niti obilnega prazničnega obroka.