Kdo sta titana na področju motivacije, marketinga, investicij, svetovanja, pisanja knjig;

Timothy Ferriss je avtor, rojen v ZDA. Sebe najraje opisuje kot poskusnega zajčka, saj rad eksperimentira na sebi (meditacija, post, različni športi, medicinske tehnologije itd.). Je avtor več knjig, katere tudi mi obožujemo (4-hour body, 4-hour chef, Tools of Titans, Tribe ob Mentors).
Gary Vaynerchuck (Garyvee) je Američan, rojen v Rusiji; avtor, govorec in internetna osebnost. Svojo pot je začel s prodajo vina na spletu kjer je iz 2 mio $, družinsko premoženje povečal na 60 mio $. Najbolj znan je po svojih nasvetih glede internetnega marketinga in socialnih omrežij (Snapchat, Facebook, Instagram). Tudi kot avtor se je izkazal, saj ima kar nekaj knjig, ki so postale prodajne uspešnice (Jab, jab, jab Right Hook, The Thank You Economy).

 

V oddaji, ki si jo lahko ogledate na spodnji povezavi, govorita predvsem o pristopu k poslu, kako doseči zastavljene cilje in kje poiskati motivacijo. Najbolj zanimivo je, ker se zdita kot dve čisto različni osebnosti, kljub temu pa sta oba zelo uspešna na področju socialnih interakcij. Gary zagovarja pristop z veliko truda in dela brez prestanka, medtem ko je Tim veliko bolj sistematičen, zagovarja manj ur dela, pomembno je le, da smo med delom zelo osredotočeni na cilj oz. delo, ki ga opravljamo (njegova knjiga »4 hour body« opisuje principe, kako skrajšati delavnik in kljub temu narediti veliko, oz. več kot prej).

 

V oddaji sprejemata telefonske klice naključnih poslušalcev, zato so vprašanja in odgovori še toliko bolj zanimivi.

Vprašanje dneva v oddaji: Katera izmed napak ali polomij v življenju, je kasneje doprineslo k vašemu napredku/uspehu?

Uživajte ob ogledu (opozorilo: video je v angleščini).

#AskGaryVee with Tim Ferris

Absolutely hyped to have Tim Ferriss, famous author, entrepreneur, and speaker on the #AskGaryVee show this Monday at 1:00PM Eastern!Comment your location, question and phone number below to have Tim and I give you a call! ☎ #AskGaryVee

Objavil/a AskGaryVee dne 13. november 2017

 

Vse oddaje #AskGaryVee Show si lahko pogledate TUKAJ

Vse oddaje The Tim Ferriss Show pa najdete TUKAJ